Termeni si conditii

Utilizarea site-ului www.mobilamega.ro (denumit in continuare "site") presupune in continuare acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos.

Termenii si conditiile pot fi modificate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuare "Euro Mega", fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces la termenii si conditiile pentru a le putea consulta in orice moment. Accesand si navigand pe acest site, Utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare descrisi in continuare.

In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui site.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Euro Mega nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si materialele oferite, inclusiv informarea, continutul sau produsele oferite pe site.

Euro Mega isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. La accesare acestui site, Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea site-ului.

Utilizarea site-ului
In timpul utilizarii site-ului si a serviciilor sale, utilizatorul se angajeaza sa respecte legile in vigoare si sa nu desfasoare activitati de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului, securitatea informatiilor etc.; sa nu modifice, copieze, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduce sau creeze produse derivate sau sa foloseasca in scop comercial orice fel de informatii sau servicii obtinute prin intermediul site-ului.

Termeni de confidentialitate

Prin vizitarea si utilizarea acestui site, sunteti de acord cu inregistrarea si stocarea informatiilor furnizate de Dvs., iar Euro Mega se obliga sa respecte confidentialitatea acestora in raport cu tertii, cu exceptia cazurilor in care informatiile sunt necasare in scopul aplicarii legii.

Termen de livrare

Termenul de livrare al produselor achizitionate prin intermediul acestui site este cel precizat in meniul "Livrare si Transport"