Seturi canapele clasice

Seturi de canapele clasice, o alegere optima pentru persoanele cu stil si eleganta. Mobila clasica, imbraca camera intr-un stil elegant, regal. In componenta unui set canapele clasice intra si cele doua fotolii care dau un plus de confort si design.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Canapea Luna - Josephin
  Daca vrei o schimbare in materia de mobila si ceva cu totul deosebit, atunci canapeaua Luna-Josephin este cea mai buna solutie pentru tine! Un model superb de mobila clasica, care va decora cu stil sufrageria ta. Pe langa rafinamentul acestei canapele, te vei bucura si de confortul necesar.&n..
  Fără TVA: 3.341 lei 3.341 lei
 • Set canapea cu fotolii Alvin 3+1+1
  Setul canapea cu fotolii Alvin se prezinta in 2 combinatii de culori : gri si bej, din material stofa tip burnout cu aspect de piele intoarsa, compus dintr-o canapea extensibila si 2 fotolii, dotat cu picioare inalte ce permit cu usurinta spalarea pardoselii. Acest model de canapele extens..
  Fără TVA: 4.000 lei 4.000 lei
 • Set canapea cu fotolii Basak 3+1+1
  Mobila intr-o locuinta reprezinta o investitie importanta, dar nu numai atat. Mobila living este elementul principal ce da personalitate sufrageriei tale, asadar alege aceste canapele clasice, oferite de setul Basak, prin care vei oferi sufrageriei tale un look elegant, plin de rafinament. Setul de ..
  Fără TVA: 5.856 lei 5.856 lei
  Bazat pe 16 recenzii.
 • Set canapea cu fotolii Cannes 3+1+1
  Set canapea cu fotolii stil elegant si rafinat, din piele ecologica sau din material textil, dupa preferinte. Setul compus dintr-o canapea extensibila si 2 fotolii este dotat cu picioare inalte ce permit cu usurinta spalarea pardoselii. Canapea 3 locuri: 1990 lei Canapea 2 locuri: 14..
  Fără TVA: 3.790 lei 3.790 lei
 • Set canapea cu fotolii Hunkar 3+1+1
  Vrei o sufragerie eleganta si cu stil? Sau ce poate fi mai frumos decat sa petreci timp cu familia in sufragerie, cand ajungi acasa seara de la munca? Atunci alege aceste canapele clasice cu fotolii Hunkar! O mobila living de calitate si confortabila pentru tine si cei dragi. Setul de mobila Hunkar ..
  Fără TVA: 6.470 lei 6.470 lei
 • Set canapea cu fotolii Hurrem 2+B+B+M
  Mobila living este elementul cheie ce va stabili personalitatea acestei incaperi. De exemplu, setul Hurrem va da sufrageriei tale un aer romantic si o nota de rafinament! Designul acestor canapele si culoarea lor puternica sigur vor impresiona placut invitatii si poate chiar starni un pic de ..
  Fără TVA: 6.078 lei 6.078 lei
 • Set canapea cu fotolii Julyan 3+1+1
  Set canapea cu fotolii stil clasic, elegant si rafinat. Model de canapele clasice potrivite pentru iubitorii de mobila clasica, ce se incadreaza perfect in sufragerii accesorizate clasic. Set compus dintr-o canapea extensibila cu lada de depozitare si 2 fotolii cu picioare inalte..
  Fără TVA: 3.870 lei 3.870 lei
 • Set canapea cu fotolii Lukas 3+1+1
  Set canapea cu fotolii Lukas stil clasic, elegant si rafinat. Model de canapele clasice potrivite pentru iubitorii de mobila clasica, ce se incadreaza perfect in sufragerii accesorizate clasic. Set compus dintr-o canapea extensibila cu lada de depozitare si 2 fotolii cu picioare ..
  Fără TVA: 5.190 lei 5.190 lei
 • Set canapea cu fotolii Lukas Plus 3+1+1
  Set canapea cu fotolii Lukas Plus stil clasic, elegant si rafinat. Model de canapele clasice potrivite pentru iubitorii de mobila clasica, ce se incadreaza perfect in sufragerii accesorizate clasic. Set compus dintr-o canapea extensibila cu lada de depozitare si 2 fotolii cu pici..
  Fără TVA: 5.600 lei 5.600 lei