Paturi

Intrucat dormitorul reprezenta camera cea mai importanta a casei, aceasta camera trebuie pastrata cat mai ordonata, spatioasa si relaxanta. Cu aceste modele de paturi, care optimizeaza spatiul, dormitorul va avea un decor optim.
Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Pat dublu Bolero
  Daca vreti sa faceti un upgrade si in materie de mobila avem cea mai buna varianta pentru voi. Acest model de paturi Bolero are un design aparte cu tablia capitonata si picioare inalte din metal cromat, si lucrurile nu se opresc aici! Pe langa design'ul si confortul oferit, aceste paturi ..
  Fără TVA: 1.628 lei 1.628 lei
 • Pat dublu Ekol
  Daca vreti sa faceti un upgrade si in materie de mobila avem cea mai buna varianta pentru voi. Acest model de paturi Ekol are un design aparte cu tablia capitonata si picioare inalte din metal cromat, si lucrurile nu se opresc aici! Pe langa design'ul si confortul oferit, aceste paturi Ek..
  Fără TVA: 1.286 lei 1.286 lei
 • Pat dublu metalic Lale
  Dupa o zi lunga si stresanta la munca, remediul perfect este somnul. Pentru a crea cadrul optim pentru somnul de frumusete, alegeti aceste paturi duble metalice Lale! Cum somnul este un must in materie de sanatate, asigura-te ca in dormitorul tau se regasesc paturi confortabile pentru a avea ..
  Fără TVA: 590 lei 590 lei
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Pat dublu metalic Oslo
  Cand ajungi acasa de la munca, tot ce vrei este sa te asezi intr-un loc comod si sa uiti de grijile de la munca!  Pentru toti cei care se regasesc in acest scenariu aveti nevoie de paturi comode si spatioase, cum sunt aceste paturi duble metalice Oslo! Somnul nu trebuie sub nici un fel n..
  Fără TVA: 780 lei 780 lei
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Pat dublu metalic Saray
  Un dormitor este incomplet fara un pat, cum si noi suntem incompleti si ineficienti fara un somn bun. Ce putem face in acest caz?  Sa alegem paturi duble metalice Saray! Somnul nostru nu trebuie negliat si trebuie sa ii acordam atentia cuvenita macar prin asigurarea unor paturi comode. ..
  Fără TVA: 590 lei 590 lei
 • Pat dublu Roma
  Daca vreti sa faceti un upgrade si in materie de mobila avem cea mai buna varianta pentru voi. Acest model de paturi Roma are un design aparte cu tablia si baza capitonate si lucrurile nu se opresc aici! Pe langa design'ul si confortul oferit, aceste paturi Roma satisfac si exigentel..
  Fără TVA: 2.318 lei 2.318 lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Pat fier forjat Gizem
  In locuinta noastra, o investitie importanta trebuie facut in paturi! In caz contrar, nu vom dormi bine si vom deveni irascibili si nefericiti. Pentru a evita acest senariu de cosmar, aveti nevoie de acest model de paturi fier forjat Gizem!   Gizem este un pat dublu. Salteaua nu este inc..
  Fără TVA: 720 lei 720 lei
 • Pat fier forjat King
  Organismul nostru are nevoie de somn pentru a-si incarca energiile, iar pentru a-i oferi cadrul perfect, trebuie sa investim in paturi, iar o afacere buna in materie de mobila este patul King! King este un model de paturi duble metalice, ce va ocupa un loc de cinste in dormitorul vostru si in..
  Fără TVA: 720 lei 720 lei
 • Pat fier forjat Liberty
  Cand te trezesti in weekend tot ce vrei sa faci este sa lenevesti in pat si poate sa te uiti la serialul preferat pe tableta. Pentru a sta comod, ai nevoie de acest model de paturi fier forjat Liberty! Meriti acest rasfat si pentru a te bucura de efectul scontat, ingrerdientul-cheie consta in..
  Fără TVA: 1.080 lei 1.080 lei
 • Pat fier forjat Queen
  Oueen este un model de paturi fier forjat cu un design modern si atractiv, care va oferi dormitorului un aer fresh. Queen este un model de paturi duble, confortabil si care mai are un beneficiu, este foarte usor de spalat pardoseala de sub el.  Pat din fier forjat Queen.  Saltea..
  Fără TVA: 1.500 lei 1.500 lei
 • Pat supraetajat Damla
  Vrei sa faci o alegere buna si rezistenta in materie de mobila? Atunci solutia optima pentru tine consta in aceste paturi metalice Damla! Damla este un model de paturi supraetajate perfect pentru a exploata la maximum si eficient suprafata unei camere.   Pat supraetajat Damla. Ac..
  Fără TVA: 650 lei 650 lei
 • Pat supraetajat Rio
  Parintii vor sa le ofere copiilor tot ce este mai bun. Din acest motiv, pentru confortul micutilor vostri alegeti aceste paturi supraetajate Rio! In plus, acest model de paturi metalice reprezinta o varianta rezistenta de mobila pentru ca cei mici sa se joace in voie.   Pat supra..
  Fără TVA: 720 lei 720 lei
 • Pat supraetajat Rivals
  Aceste paturi supraetajate constitule solutia optima pentru familiile cu copii, practice atat pentru confortul copiilor, cat si pentru buzunarele si linistea parintilor. In plus, Rivals este un model de paturi metalice cu un model interesant, care va da camerei copiilor un look modern si fres..
  Fără TVA: 650 lei 650 lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Pat supraetajat Santiye
  Confortul copiilor tai este pe primul loc, de aceea ai nevoie de acest model de paturi supraetajate Santiye! Aceste paturi metalice sunt perfecte pentru locuintele mai mici, dar in care atmosfera in sanul familiei este una calda si iubitoare.   Pat supraetajat Santiye. Salteaua n..
  Fără TVA: 790 lei 790 lei
 • Pat supraetajat Tommy
  Daca sunteti o familie numeroasa si spatiul din casa nu este tocmai unul adecvat nevoilor voastre, trebuie sa gasiti solutii practice, cum ar fi aceste paturi supraetajate Tommy! Daca alegeti paturi metalice Tommy veti face si o investitie buna pe termen lung.   Pat supraetajat T..
  Fără TVA: 880 lei 880 lei
 • Pat triplu supraetajat Toronto
  La un moment in viata noastra trebuie sa gasim solutii practice in locuinta si sa exploatam  la maximum spatiul.  Din acest motiv, in materie de mobila puteti alege paturi triple supraetajate! Acest model de paturi metalice este perfect pentru familiile cu copii, ce detin o locuinta..
  Fără TVA: 950 lei 950 lei