Masute cafea

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Masuta cafea 204
  Va doriti o masuta living cu un model ingenios si, in acelasi timp, extrem de practica? Atunci, nu mai stati pe ganduri si alegeti acesta masuta cafea, care va deveni actrita principala pe scena sufrageriei!  Masuta cafea are 4 corpuri cu rotite, 2 albe si 2 maro, care pot fi folosite separat s..
  Fără TVA: 935 lei 935 lei
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Masuta cafea 210
  O masuta de cafea chic si care sa ofere si spatiu de depozitat este un vis ce poate fi indeplinit, daca alegeti masuta living  243! Aceasta masuta living are o compartimentare inteligenta prin cele 2 sertare si prin spatiul de depozitare, care se gaseste sub capacul manevrabil al masutei. ..
  Fără TVA: 908 lei 908 lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Masuta cafea 241
  O masuta cafea cocheta poate schimba intregul stil al sufrageriei! Pe langa aspectul estetic, aceasta masuta living are si o latura practica prin rafturi si cele 3 sertare, in care puteti aseza telecomanda, incarcatoarele, cutia de bijuterii, manualele de utilizare la diverse aparate etc. Astfel,..
  Fără TVA: 1.100 lei 1.100 lei
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Masuta cafea 243
  O masuta de cafea chic si care sa ofere si spatiu de depozitat este un vis ce poate fi indeplinit, daca alegeti masuta living  243! Aceasta masuta living are o compartimentare inteligenta prin cele 2 sertare si prin spatiul de depozitare, care se gaseste sub capacul manevrabil al masutei. ..
  Fără TVA: 1.018 lei 1.018 lei
 • Masuta cafea 430
  Va doriti o masuta living care sa decoreze incaperea cu bun gust? Atunci, cea mai potrivita varianta pentru voi consta in aceasta masuta cafea! Masuta cafea 430 are un model simplu si clasic si poate fi considerata o piesa de mobila care nu se va demoda niciodata. Masuta cafea 430, de form..
  Fără TVA: 660 lei 660 lei
 • Masuta cafea 445
  Ai obiceiul de a rataci telecomanda, incarcatorul sau cheile de la masina? Solutia consta in masuta living! Pentru o idee mai buna de organizare, alegeti aceasta masuta cafea, cu 2 sertare, in care sa gasiti repede obiectele mici, dar de mare importanta! Masuta cafea 445 are marginile rotunj..
  Fără TVA: 1.210 lei 1.210 lei
 • Masuta living Acelya
  Vreti sa aveti o masuta cafea care se adapteze dupa confortul vostru? Atunci aveti nevoie de masuta cafea Acelya, cu un modul ce poate fi miscat pentru a va alege unghiul sau pozitia cele mai potrivite pentru voi. Ce iti poti dori mai mult decat o masuta living practica si moderna pentru locu..
  Fără TVA: 339 lei 339 lei
 • Masuta multifunctionala S-107
  O masuta cafea chic ca stil, poate fi, in acelasi timp, o masuta multifunctionala, exact asa cum este acest model de masuta multifunctionala S-107! Aceasta masuta living are un sistem de inaltare, ce creeaza un spatiu de depozitare, fie pentru obiecte de zi cu zi, fie pentru cadouri speciale...
  Fără TVA: 850 lei 850 lei
 • Masa multifunctionala Alara
  O masa living multifunctionala, cum este masa Alara, este exact de ce aveti nevoie pentru a fi pregatiti in orice situatie! Masa mutifunctionala Alara are multiple beneficii practice, poate fi transformata cu usurinta intr-o canapea si are si lada de depozitare! In plus, cu aceasta masa l..
  Fără TVA: 1.490 lei 1.490 lei
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Masuta cafea Bodrum
  Aceasta masuta cafea are o mare calitate, este versatila!  Puteti aseza in sufragerie doar o masuta, cand aveti o prietena in vizita, sau puteti alatura trei masute, cand se strang mai multi prieteni, pentru a crea o masa mai mare. In plus, masa living Bodrum este o alegere chic, ce va a..
  Fără TVA: 369 lei 369 lei
 • Masuta multifunctionala New York
  Va doriti o masuta cafea micuta si discreta sau o masa inalta si spatioasa?Cine a spus ca nu le puteti avea pe amandoua, cu masuta living multifunctionala New York! Masuta living New York are un sistem de inaltare, pentru ca masuta sa poate fi modificata si sa va ajute pe voi sa rezolvati dif..
  Fără TVA: 999 lei 999 lei